Alla mina eget perspektiv

Mora Träsk med Jonna och Alexandra

I veckan hade jag min gamla klasskompis Jonna över på lunch. Jag råkade ha Mora Träsk i högtalarna och Jonna nämnde att hennes svägerska Alexandra lyssnat på dem på repeat på sistone (igår i 7 timmar). Alexandra är en 23-årig tjej som lever sitt liv med personliga assistenter och alltid älskat Mora Träsk. Jag visste att de skulle ha konsert på Fyrishov idag och det visade sig att Jonna och Alexandra också tänkt gå dit, så vi bestämde att gå dit tillsammans. Konserten var en glädjepåfyllare och Alexandra satt och höll armen om mig under delar av konserten. Men the moment kom efter konserten när vi hade stått och köat ett tag för autograf och korttagning med Leif i Mora Träsk. Eller den stora grejen var nog egentligen att Alexandra fick träffa Leif. För när det blev hennes tur så kastade hon sig mot honom och totalt omfamnade honom. Det blev ett sånt där halleluja-moment och ALLA runtomkring tycktes släppa all kö-stress och sken upp i leenden. Själv börjar jag grina varje gång jag ser bilden och tänker på det. Fantastiskt att det finns glädjespridare som Alexandra (och Mora Träsk).
Bilden publicerad med tillåtelse.

12248087_10153651831521469_424633138736752025_o

Edit: datumet för det här inlägget är satt till samma tid som det publicerades på facebook.