Alla mina eget perspektiv

Träff med läkare 1

Träffade läkare idag som förlängde sjukskrivningen till sista november. Vi pratade om alla åkommor som jag lidit av senaste åren; njursten, axel-, nack- och ryggproblem, blindtarmsinfektion, minnesstörningar, koncentrationssvårigheter o.s.v, saker som kommer av långvarig exponering av höga nivåer av stresshormoner helt enkelt. När han frågade hur jag mår psykiskt så förklarade jag att det känns ganska bra efter att jag läst några böcker om psykologi som fått mig att förstå mig själv och mitt liv i ett logiskt sammanhang och att de även fått mig att se ljust på framtiden. Läkaren bad att få se böckerna (som jag hade med mig), sedan tog kort på dem och sa att han skulle ta och läsa dem själv.

Edit: dagen efter träffade jag samme läkare igen för att lämna in mina journalpapper från sjukhusbesöket i samband med min njursten i Peking. Då hade jag med mig “Mentaliseringsboken” och även den gången vill läkaren ha bild på boken, och då hann jag att knäppa en bild på honom.

12232712_10153644986341469_927698969766819579_o

Här finns de böckerna att köpa på adlibris:
Mentalisering: att leka med verkligheten
Mentaliseringsboken

Böckerna rekommenderas varmt för alla som vill minska stress, må bättre eller bara bli bättre människor, de har betytt väldigt mycket för mig.

Edit: datumet för det här inlägget är satt till samma tid som det publicerades på facebook.